2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Avokado užtepėlė

 

 

 

Reikės:

  • 2 gerai prinokusių avokadų;
  • Nedidelio gabalėlio parmezano sūrio;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • 1 a.š. citrinos sulčių;
  • 1 skiltelės česnako; 
  • Keletos vyšninių pomidorų;
  • Keletos riekelių plonai pjaustyto kumpio;
  • Skrudintos šviesios duonos riekelių;
  • Druskos, pipirų;
  • Ryšelis krapų.

Gaminame:

Nulupame avokadą, išimame kaulą ir sutriname pagardindami citrinos sultimis ir geru šaukštu alyvuogių aliejaus, dedame smulkiai kapotą česnaką, saujelę tarkuoto parmezano, krapus, beriame druskos ir pipirų pagal skonį. Gauname tirštą masę. Ją tepame ant duonos riekelių, papuošiame per pusę perpjautu pomidoriuku ir kumpio gabalėliu.

Receptą radau čia

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą