2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Svogūnų žiedai

Reikės:

  • 3 vidutinio dydžio svogūnų;
  • 0,5 stiklinės miltų;
  • 0,3 stiklinės pieno;
  • 1 kiaušinio;
  • džiūvėsėlių;
  • aliejaus kepimui;
  • prieskonių;
  • druskos.

Gaminame:

Svogūnus nulupame ir supjaustome storesniais griežinėliais ir išskaidome žiedais. Iš miltų, pieno ir kiaušinio užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Suberiame prieskonius, druską ir gerai išmaišome. Merkiame po vieną svogūnų žiedus į tešlą, tuomet į džiūvėsius, norint galima tai pakartoti du kartus. Kepame iki pusės apsemtus žiedus gerai įkaitusiame aliejuje kol gražiai paruduos. 


Komentarų nėra :

Rašyti komentarą