2017 m. kovo 6 d., pirmadienis

Lengvas braškių tortas

 

 

 

 

Reikės:

  • 1 ltr. kefyro;
  • 250 ml grietinės;
  • 1 kg braškių;
  • 150 g cukraus;
  •  Pusės citrinos sulčių;
  • Pakelio Dr.Oetker želatinos;
  • 2 a.š. vanilinio cukraus;
  • 250 ml vandens.

Gaminame:

Nuplauname braškes ir supjaustome ketvirčiais, želatiną išbrinkiname vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakelio. Kefyrą, grietinę ir cukrų gerai išmaišome, pamažu supilame ištirpintą želatiną, sudedame braškes, lengvai permaišome ir dedame į formą (geriausia silikoninę), paliekame per naktį šaldytuve.


Receptą radau čia

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą